About Us

Voordat we beginnen met koken, is er de kwestie van het al dan niet uitdoven van je garnalen. Het nauwkeurig koken van garnalen zal alle stress hierover wegnemen als je ervoor kiest om ze te laten staan. Het is duidelijk dat wij als geheel denken dat het meer bevredigend is om ze te laten ontwikkelen, dus wat is de beste strategie om onze garnalen te bereiden en te grillen?

Een van de betere strategieën bij het grillen van vlammen is om een ​​klein mesje te gebruiken om de garnalen langs de rug te scheiden en de ader te selecteren. Deze initiaal die je maakt, helpt bij het toevoegen van smaak aan je gekookte garnalen. De schil of schaal van garnalen voorkomt meestal dat marinades of smaken in het lichaam van de garnalen infiltreren, maar met deze snee kunnen de marinades absorberen.

Bij het grillen van garnalen is het ideaal om ze op stokjes te leggen, omdat ze hierdoor gemakkelijker te controleren zijn. In vlammen gebakken garnalen met de schelpen erop, zal het moeilijker maken om een ​​stok erdoor te krijgen, maar het helpt hen om hun gewone vorm vast te houden. Steek elke garnaal eerst door de staart en daarna door de kop.

Hier is een belangrijk onderdeel bij het vlamgrillen van doorboorde garnalen:

Absorbeer het water van uw houten stokjes ongeveer 20-30 minuten voordat u met de vlam begint, omdat dit helpt om te voorkomen dat ze consumeren.

Drie tot vier garnalen passen gemakkelijk op uw stick en zorgen ervoor dat ze op het bovenste gedeelte van de stick worden geplaatst, zodat de basis als handvat blijft. Laat ongeveer ½ inch in het midden van elk, aangezien dit des te meer in ieder geval rekening houdt met koken. U kunt ook twee stokjes van hetzelfde ontwerp gebruiken, waardoor u ze eenvoudiger kunt draaien en niet kunt draaien tijdens de kookcyclus.

Als u een marinade gebruikt, behandel deze dan met uw kant-en-klare marinade nadat u deze hebt gestoken. Een marinade gemaakt met 1 deel citroensap, 2 delen olijfolie, een beetje gemalen peper en geplette knoflook zal altijd een overwinnaar zijn. Je zou dit binnen dertig minuten vlammen moeten doen.

Verwarm uw grillvlam, grill of hete plaat, gas of kolen, voor op een middelmatige warmte. Doe een dun laagje olie op je flame gril of hete plaat in status voor de speared garnaal. Zoek je garnalen op de barbecue of het bord en kook ze ongeveer 2-3 minuten voordat je ze omdraait, terwijl je dezelfde tijd aan de andere kant kookt.

Het meest opvallend vreselijke dat je met garnalen kunt doen, is ze te lang koken. Ze worden extreem met een rubberachtig oppervlak en verliezen hun normale smaak. Garnalen zullen veranderen in een mistige toon als ze eenmaal klaar zijn.

Als u klaar bent, trekt u ze van de grillvlam of plaat en laat u ze enkele minuten intrekken. Ga op dat moment naar een serveerschaal met wat rijst en groenten of een bord met gemengde groenten met wat partjes citroen en vissaus.