Cryptocurrency-update: 6 cryptomunten stijgen tot 590.38% per dag. Zie Top Gainers

Een dag nadat de populaire cryptocurrency Shiba Inu in het weekend recordhoogtes bereikte om de 11e grootste altcoin op zondag te worden, steeg de wereldwijde cryptomarktkap op maandag 25 oktober tot $ 2,59 biljoen, een stijging van 1,89 procent in de afgelopen 24 uur, gegevens toonde op deze dag. Het totale volume van de cryptomarkt over de afgelopen dag bedroeg $ 2,59 biljoen, wat erop wees dat er in de afgelopen 24 uur een stijging van 1,86 procent was. Volgens informatie die beschikbaar is bij CoinMarketCap, was het totale volume in DeFi $ 11,54 miljard, wat 11,44 procent uitmaakt van het totale cryptomarktvolume in de afgelopen 24 uur.

Populaire crypto

Bitcoin, dat momenteel een van de meest populaire cryptocurrencies wereldwijd is, steeg na een weekendverlies op maandag met 2,83 procent in de afgelopen 24 uur. Hoe werken crypto futures online. De prijs bedroeg $ 62.637.30 voor één Bitcoin op het moment van schrijven van dit artikel. Op woensdag stond de prijs van één Bitcoin op een recordhoogte van ongeveer $ 66.900.

“Bitcoin dook de afgelopen 24 uur iets onder de $ 60.000, maar dit werd snel gevolgd door een snelle opleving. Het lijkt erop dat er een relatief sterke koopdruk is tussen het bereik van $ 57.000 – $ 59.000, waarbij beleggers graag willen kopen bij eventuele dips. De meerderheid van de andere large-cap cryptovaluta’s bleef relatief stabiel gedurende het weekend en handelde binnen een krappe bandbreedte van 4 procent”, aldus CoinDCX Research Team.

 

Bitcoin-verbod in India: ken het standpunt van RBI en de centrale overheid over cryptocurrency

Volgens berichten in de media heeft Shiba Inu, een van de opkomende altcoins, een recordstijging van 50 procent laten zien tot 10:10 uur New Yorkse tijd op zondag. “De meme-munt, Shiba Inu, zet zijn droomloop van de afgelopen 24 uur voort. Een enorm koopvolume hield de munt op peil. In de komende 24 uur zouden we waarschijnlijk getuige kunnen zijn van het op stoom komen van de beren. De verhandelde volumes zullen hoger worden naarmate landen uit de weekendmodus komen”, zegt Edul Patel, CEO en mede-oprichter van Mudrex.

“De enige uitzondering zou Shiba Inu zijn, die een nieuw record bereikte en meer dan 50% sprong. Dit werd echter snel overschaduwd door de bevestiging van Elon Musk dat hij geen belang had in de cryptocurrency – wat resulteerde in een scherpe correctie tot 25%. Nu we de nieuwe week ingaan, lijken altcoins klaar voor verdere winst, nadat ze de afgelopen twee dagen zijn geconsolideerd”, voegde CoinDCX Research Team toe.

 

Veranderingen

In dit opzicht moet men in gedachten houden dat er de afgelopen 24 uur veranderingen zijn geweest in de winnaars en verliezers van de topmarkt. Op maandag was UpCake de grootste winnaar van de cryptomarkt. De prijs van deze altcoin was op het moment van schrijven van dit artikel $ 0,0002933, een stijging van 590,38 procent. welke crypto kopen vandaag? De tweede plek werd in de wacht gesleept door Shibanomics. Deze cryptocurrency handelde maandag op $ .00000001696, de waarde die de afgelopen 24 uur met 537,22 procent is gestegen.

DogeZilla was de derde topgainer in de cryptomarkt. In de afgelopen 24 uur is de waarde ervan met 286,35 procent gestegen. De waarde van één DogeZilla-munt op het moment van schrijven van dit artikel was $ 0.

Wat de verliezers betreft, stond Wolf Safe Poor People bovenaan de lijst, met een daling van 99,99 procent en handelend op $ 0.0000000005. De tweede en derde plaats gingen naar French Connection Finance en HOQU, die respectievelijk 69,16 procent en 63,06 procent daalden.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *