Garnalen koken

Op het moment dat je garnalen moet koken en het nog nooit hebt gedaan, moet je je realiseren hoe je garnalen kookt. Er zijn tal van manieren die u kunt gebruiken bij het koken van garnalen. De manier waarop u kiest, hangt af van de manier waarop u het graag doet. U kunt effectief ontdekken hoe u garnalen kookt als u op internet kijkt of een kookboek over garnalen koopt. Hoe het ook zij, hier is de manier om garnalen te koken om u te helpen bij het beginnen.

Een ding voordat je erachter komt hoe je garnalen kookt, is dat je garnalen moet kopen die bevroren zijn met hun schelpen er nog aan, voor het geval dat dat mogelijk is. Dat hoeft niet, maar de schelpen helpen bij het vastzetten van het vlees van de garnaal en geven er meer smaak aan. Je kunt de garnalen koken met de schaal eraf, of de schaal aan laten staan ​​en ze daarna verwijderen nadat je ze gekookt hebt.

Ik zal je vertellen hoe je een pond garnalen kookt, dus als je minder of meer dan een pond hoeft te koken, moet je ontdekken hoe. Het zal praktisch iets vergelijkbaars zijn voor alle trossen garnalen, je zult gewoon vrijwel alles moeten gebruiken om het te koken.

Voor een pond garnalen moet je twee liter water tot het kookpunt verhitten. U zult op dat moment het water een beetje moeten zouten. Als je naar je toe leunt, kun je citroensap aan het water toevoegen, dit is naar eigen goeddunken, maar je kunt het ook goed doen.

Als het water aan een bubbel zit, moet je de warmte die onder water is, afsluiten. Je voegt op dat moment de garnalen tegelijkertijd aan het water toe. Eenmaal in het water moet je ze ongeveer 3 tot 5 minuten laten weken. Garnalen zijn beter als je ze fijn kookt.

U moet controleren of de garnaal gaar is door er een in het midden te snijden. Als de substantie helemaal onduidelijk is, is de garnaal gaar. Op het moment dat ze klaar zijn, moet je ze meteen uit het water halen. Als je ze hebt gekookt met de schaal erop, moet je nu de schaal eraf halen.

Hier zijn een aantal alternatieve manieren die u kunt gebruiken bij het koken van garnalen. Je kunt ze snel bellen of pocheren, wat de meest algemeen erkende techniek is, in een koekenpan met margarine of olie, in een friteuse, op een grillbarbecue, een voering of in een hete grill.

Op het moment dat je erachter komt hoe je garnalen kookt, moet je misschien weten hoe je twee of drie verschillende manieren kunt doen, totdat je ontdekt welke manier je het lekkerst vindt. Garnalen zijn acceptabel, ongeacht de manier waarop u het doet, als u het niet te lang kookt. Realiseer je wat je kunt voordat je met het koken van garnalen begint, zodat je de garnaal niet kapotmaakt, want het is duur om te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *