Gratis afdrukbare blanco kaart van de VSLaatst bijgewerkt: 6 juni 2022


Op zoek naar een blanco kaart van de VS om gratis te downloaden? Op deze pagina vindt u verschillende afdrukbare kaarten van de Verenigde Staten met en zonder staatsnamen, plus een gratis afdrukbare kaart in posterstijl van de VS in rood, wit en blauw!

De afdrukbare kaarten van de Verenigde Staten op deze pagina zijn geweldig voor aardrijkskundelessen voor thuisonderwijs, toetsherziening, decoraties met een VS-thema, gratis kleuractiviteiten voor kinderen voor Onafhankelijkheidsdag en andere patriottische vieringen, en voor elke andere gelegenheid waarbij u een blanco kaart van de VS nodig heeft . We hopen dat je ze nuttig vindt!

Lege Amerikaanse kaart-pdf’s om te downloaden

Kies uit een blanco kaart van de VS die alleen de omtreklijnen van elke staat of omtrekken van de VS laat zien met de staatsafkortingen of volledige staatsnamen toegevoegd. Bovendien vindt u een gratis afdrukbare kaart van de Verenigde Staten van Amerika in de kleuren rood, wit en blauw.

Scroll naar beneden op de pagina om al onze afdrukbare kaarten van de Verenigde Staten van Amerika te zien. Klik op de afbeelding of tekst onder de afbeelding om uw afdrukbare PDF in letter-formaat te downloaden. Deze printables zijn alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

Lege Amerikaanse kaartsjabloon

Kun je alle staatsnamen of staatsafkortingen onthouden? Test jezelf door deze lege kaart van de VS in te vullen.

Afdrukbare kaart van de VS met staatsafkortingen

Weet jij waar alle afkortingen van de staat voor staan ​​op een kaart van de Verenigde Staten van Amerika? Test jezelf met deze overzichtskaart met alle staatsafkortingen en kijk of je alle staatsnamen volledig kunt opsommen!

Afdrukbare kaart van de Verenigde Staten met staatsnamen

Kun jij alle staatsnamen van de Verenigde Staten spellen? Controleer uw werk door te verwijzen naar deze kaart van de VS met volledige staatsnamen. Of gebruik deze kaart om je te helpen de locatie van de 50 staten van de VS te leren tijdens je aardrijkskundelessen.

Gratis afdrukbare Amerikaanse kaartposter

Deze kleurrijke poster van de Verenigde Staten van Amerika kan worden opgehangen in uw homeschool klaslokaal of worden gebruikt als decoratie voor Independence Day en andere patriottische feestdagen.

Om een ​​poster van hoge kwaliteit te krijgen die je in de winkel koopt, raden we je aan om je poster af te drukken op dik kwaliteitspapier, mat fotopapier of karton.

Gratis afdrukbare kleurplaten van 4 juli

Op zoek naar meer activiteiten met een Amerikaans thema? Bekijk onze fantastische verzameling gratis afdrukbare kleurplaten van 4 juli om je te helpen de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag te vieren. Er zijn tal van sterren en strepen en Amerikaanse vlaggen, exploderend vuurwerk en leuke zomerfoto’s om in te kleuren. Er zijn zelfs enkele meer gedetailleerde 4 juli-kleurplaten voor oudere kinderen en volwassenen om in te kleuren!

Vierde juli Kleurplaten


×

Deze afdrukbare is alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik..


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Degastenvanveerle.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart