Gratis afdrukbare vlindersjablonen
Laatst bijgewerkt: 19 mei 2022

Onze gratis afdrukbare vlindersjablonen geven je veel vlindervormen om uit te kiezen! Van eenvoudige afdrukbare contouren met of zonder antennes, plus 16 verschillende vlindervleugelvormen, we hopen dat u het perfecte patroon vindt voor uw vlinderknutselproject!

Deze afdrukbare vlindercontouren zijn een geweldige gratis bron voor thuisknutselactiviteiten, zomerkunstprojecten. Je kunt ze ook als basis gebruiken om je eigen vlindervleugelpatronen te ontwerpen. Ze zijn allemaal blanco, dus je kunt de vlinders versieren zoals je wilt. Druk ze gewoon af en knip ze thuis uit om een ​​knutselwerkje met vlinderthema te maken, en je kunt ze ook gebruiken als stencil om rond te tekenen. Dus pak je markeerstiften, glitter en lijm, en neem even de tijd om vandaag iets moois te maken!

Als je op zoek bent naar vlinderprintables met patronen om in te kleuren, klik dan hier om naar onze verzameling gratis vlinderkleurpagina’s te gaan.

Gratis afdrukbare vlindersjablonen

Scroll naar beneden op de pagina om een ​​van onze gratis vlindercontouren te downloaden. Er zijn kleine, middelgrote en grote maten om uit te kiezen en verschillende vlindervormen met en zonder antennes. Zorg ervoor dat u helemaal naar beneden op de pagina kijkt om elke stijl te zien en de omtrek te vinden die het beste is voor uw project.

Spring naar:
Eenvoudig (geen antennes) |
Blanco (met antennes) |
16 verschillende vormen |
Gekleurde pagina’s

Eenvoudige vlindersjablonen zonder antennes

Deze eenvoudige vlindercontouren hebben geen antennes, dus ze zijn supergemakkelijk uit te knippen, waardoor ze geweldig zijn voor kleuters en kleine kinderen! Knip je vlindervorm uit en vouw een vouw langs de middellijn om je vlinder 3D te maken. Je kunt ook rechtstreeks printen op, of overtrekken op mooi ambachtelijk papier om heel veel vlinders met prachtig patroon te maken. Kies uit grote, middelgrote, kleine en extra kleine sjablonen om het perfecte formaat voor uw project te vinden.

Om te downloaden, klikt u op de afbeelding of tekstlink onder de afbeelding. Deze printables zijn alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

Lege vlindersjablonen met antennes

Deze volgende blanco vlindervormen hebben antennes en zijn verkrijgbaar in twee afdrukbare formaten. Ze werken goed voor kinderen die hun eigen vlindervleugelpatronen willen ontwerpen en bieden meer uitdaging om uit te knippen dan de eenvoudige sjablonen. Deze printables zijn alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

16 afdrukbare vlindervormen om te downloaden

Deze kleine vlindersjablonen bevatten veel verschillende vleugelvormen, zodat u de perfecte stijl voor uw vlinderknutselproject kunt vinden. Ten eerste vind je de mini-vlindervormen, maar blijf naar beneden scrollen om een ​​grote omtrek van elke individuele vorm te vinden. Deze printables zijn alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

Gratis printbare vlinder kleurplaten

Als je op zoek bent naar meer gratis vlinderprintables, bekijk dan onze prachtige collectie vlinderkleurplaten. Er zijn eenvoudige vlindervormen voor kleuters en jonge kinderen om in te kleuren, plus meer gedetailleerde afbeeldingen voor oudere kinderen en volwassenen!

gratis afdrukbare honden kleurplaten


.


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Degastenvanveerle.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart