Vierde juli Kleurplaten
Laatst bijgewerkt: 5 juni 2022

Gratis afdrukbare kleurplaten van 4 juli om je te helpen de Amerikaanse onafhankelijkheidsdag te vieren. Bekijk onze prachtige collectie patriottische kleurplaten, met veel sterren en strepen en Amerikaanse vlaggen, exploderend vuurwerk en leuke zomerfoto’s om in te kleuren. Er zijn ook enkele meer gedetailleerde 4 juli-kleurplaten voor oudere kinderen en volwassenen om kleur in!

Deze kleurplaten voor Onafhankelijkheidsdag zijn een leuke zomeractiviteit voor je kinderen om in te kleuren. Bovendien kun je je huis voor 4 juli versieren met hun kleurrijke creaties! Scroll naar beneden op de pagina om al onze gratis printables te zien, en neem even de tijd om met uw kinderen te praten over de betekenis van de Onafhankelijkheidsverklaring. We hopen dat je een veilige en gelukkige 4 juli hebt!

Gratis afdrukbare kleurplaten van 4 juli

Kies uit foto’s van vuurwerk en voetzoekers, sterren en strepen, Amerikaanse adelaars, Amerikaanse vlaggen, barbecues en zomerpicknicks, de Liberty Bell, het Vrijheidsbeeld en nog veel meer! Er zijn eenvoudige afbeeldingen voor kleuters om in te kleuren en meer gedetailleerde ontwerpen voor de grotere kinderen. We hopen dat je een patriottische kleurplaat vindt die je leuk vindt.

Scroll naar beneden op de pagina om al onze gratis kleurpagina’s voor de onafhankelijkheidsdag te zien, en als je er een ziet die je leuk vindt, klik je op de afbeelding of tekstlink om de afdrukbare PDF te downloaden. Deze printables zijn alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

Meer zomer kleurplaten

Op zoek naar meer kleurplaten om 4 juli te vieren? Leg de vrijheid en het plezier van de zomervakantie vast met deze speelse zomerkleurplaten! Er zijn zoveel leuke zomerfoto’s, van zandkastelen tot zwemmen op het strand, marshmallows roosteren en kampvuren tot ijsjes en picknicks!

Zomer Kleurplaten

Gratis afdrukbare blanco kaart van de VS

Kleur een van deze blanco kaarten van de VS in om je huis te versieren voor Onafhankelijkheidsdag. Plus een gratis afdrukbare kaart in posterstijl van de VS in rood, wit en blauw!

Gratis afdrukbare blanco kaart van de VS


×

Deze afdrukbare is alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik..


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Degastenvanveerle.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart